Donasjonsseremoni for DAYU Irrigation Group holdt ved ambassaden i Benin i Kina 24. april

bilde7

Sykdommer og pest er nådeløse, men DAYU Irrigation Group er full av kjærlighet.Den 24. april 2020 ble overleveringsseremonien til DAYU Irrigation Group som donerte epidemisk forebyggende materiale til den beninesiske regjeringen holdt ved ambassaden til republikken Benin i Kina.Chen Jing, visepresident og sekretær for styret for gruppen, deltok sammen med Simon Pierre adovelander, ambassadørfullmektig for Benin til Kina, og relevant personell ved ambassaden under overleveringsseremonien.DAYU Irrigation Group donerte 50 000 medisinske engangsmasker, 10 000 medisinske engangshansker, 100 verneklær og 100 beskyttelsesbriller til den beninesiske regjeringen.På vegne av regjeringen og befolkningen i Benin uttrykte ambassadør Simon oppriktig takk til DAYU for den sjenerøse donasjonen.

De to sidene utvekslet også synspunkter om den nåværende situasjonen for epidemisk utvikling, forebygging og kontroll, samt DAYUs virksomhet i Benin.Ambassadør Simon uttrykte sin beundring for DAYUs enestående ytelse i å støtte Kinas antiepidemikampanje, og uttrykte også sin takknemlighet til DAYU for støtten til Benins urbane trygt drikkevann og landbruksvanningsprosjekter.Han håpet at lungebetennelsesepidemien ville ta slutt så snart som mulig og fremme den raske utviklingen av samarbeidet.

På invitasjon fra Mr. Chen Jing er Mr. ambassadør villig til å besøke DAYU så snart som mulig for å lære mer om DAYU, for å introdusere DAYU til alle økter i Benin på en allsidig måte og gi en bedre plattform og bedre mulighet for å fremme bilateralt samarbeid.

bilde8
bilde9

Innleggstid: 24. april 2020

Legg igjen din melding

Skriv din melding her og send den til oss